DE WARMSTE WEEK – OMNIMOVE FOR LIFE

BEWEEG MEE, LEEF MEE 

December is bij ons de warmste maand! In het teken van ‘de Warmste Week’ van Studio Brussel organiseren wij die maand allerhande acties om het goede doel te steunen. Dit jaar gaat onze steun uit naar ‘Het Ventiel’, een organisatie die zich inzet voor personen met jongdementie. Omdat wij in onze organisatie dagelijks werken om de balans in onze lichaam en geest te versterken, willen wij deze fantastische organisatie een warm hart toedragen met onze acties… Hopelijk zien wij jou op één van onderstaande activiteiten?

ACTIVITEITENKALENDER 

CLOSET SALE vanaf 25/11

Geef de sportkledij die je niet langer draagt een nieuw leven en steun tegelijkertijd het goede doel! De komende weken kan je jouw oude sportkledij -die nog in goede staat is- naar de studio brengen. Deze worden verkocht op verschillende tijdstippen in ons ‘winkeltje’ in de studio. Shoppen kan natuurlijk ook aan zeer democratische prijzen !

BALLS FOR LIFE vanaf 16/11

Dadel ‘powerballs’ zijn hét bewijs dat een lekkere snack ook gezond kan zijn! Proef onze versgemaakte variaties met kokos en/of cacao in de studio! Of ga zelf aan de slag aan de hand van onze handige receptjes en verleid jouw vrienden en familie met deze heerlijke balletjes. Je kan de recepten vinden in onze theehoek!

24-UREN WOD / 8 & 9 december

Onze geweldige collega’s van CrossFit OmniMove zullen in het weekend van 8 & 9 december gedurende 24 uur sporten voor het goede doel! Supporteren en/of sponsoren van de verscheidene teams kan via [email protected]

TRAIN JE BREIN / 16 december

Op zaterdag 16 december organiseren wij twee sessies -om resp. 13u00 & 14u15- rond ‘mindfulness, gezondheid en geluk’ in onze studio in Geel. In deze praktische workshops leer je meer over de werking van het brein en hoe meditatie jou kan begeleiden naar een gezonder en gelukkiger leven.

YOGA MET LIVEMUZIEK @ KERK / 17 december

Onze warmste maand afsluiten doen wemet z’n allen samen op een unieke locatie! Onder begeleiding van livemuziek kan je om 18u00 terecht in de kerk -van Geel-Punt- voor een toegankelijke sessie met muzikale begeleiding van lokaal talent Gilles Helsen.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze Facebookpagina!

Wij kijken er alvast naar uit!

NAMASTE

Related Posts