OMNIMOVE PARTNERS

#BalanceYourLife #MoveYourLife #BewegenIsLeven

Yoga Vida vormt samen met CrossFit OmniMove en Sportmedische Studio Olympia OMNIMOVE. Met meer als 20 jaar ervaring in rugscholing en gezondheid begeleiden wij u naar een optimale fysieke en mentale gezondheid.

OMNIMOVE biedt een uitgebreid aanbod aan meditatie – en yogalessen, CrossFit, allround fitnessprogramma’s, manuele kinesistherapie en cursussen zoals de rugscholing. Wij richten ons zowel op individuele – als op groepslessen, maar organiseren ook activiteiten op maat zoals teambuildings en seminaries.

#MoveYourLife #BewegenIsLeven

logoscombo

CROSSFIT OMNIMOVE

CrossFit OmniMove is een CrossFit en personal training centrum in Geel en Herentals. CrossFit is een toegankelijke, maar uitdagende bewegingsvorm. In een WOD of ‘Work-Out of the Day’ worden elementen uit gymnastiek, gewichtheffen en atletiek gecombineerd. De dynamiek, cardio en kracht die in deze lessen aan bod komen, vormen een waardevolle aanvulling voor zowel yoga als andere sporten.

SPORTMEDISCHE STUDIO OLYMPIA

Onze moederorganisatie Sportmedische Studio Olympia specialiseert zich al meer als 20 jaar in fitness, revalidatie en rugschool. Ons professioneel team van kinesisten en bewegingsspecialisten weet raad bij blessures en coacht jou -ongeacht jouw fysieke conditie- naar een optimale fysieke gezondheid.