OMNIMOVE PARTNERS

#BalanceYourLife #MoveYourLife #BewegenIsLeven

Yoga Vida vormt samen met CrossFit OmniMove en Sportmedische Studio Olympia OMNIMOVE. OmniMove is ontstaan uit een gedeelde liefde voor alles wat met gezond bewegen en leven te maken heeft. Met meer als 20 jaar ervaring in rugscholing en gezondheid begeleiden wij u naar een optimale fysieke en mentale gezondheid.

OMNIMOVE biedt een uitgebreid aanbod aan meditatie – en yogalessen, CrossFit, allround fitnessprogramma’s, manuele kinesistherapie en cursussen zoals de rugscholing. Wij richten ons op individuele – als groepslessen  programma’s, maar organiseren ook programma’s op maat zoals teambuildings en andere activiteiten omtrent gezondheid op de bedrijfsvloer.

Contacteer ons vrijblijvend voor al jouw verzoeken omtrent fysieke en mentale gezondheid via [email protected]

#BalanceYourLife #MoveYourLife #BewegenIsLeven

logoscombo

CROSSFIT OMNIMOVE

CrossFit OmniMove is een Crossfit en personal training centrum in Geel en Herentals. CrossFit is een toegankelijke, maar uitdagende combinatie van gymnastiek, gewichtheffen en atletiek in een WOD (Work-Out of the Day). De dynamiek en kracht die in deze lessen aan bod komen, vormen een waardevolle aanvulling voor jouw yogabeoefening.

SPORTMEDISCHE STUDIO OLYMPIA

Sportmedische Studio Olympia specialiseert zich al meer dan 20 jaar in fitness, revalidatie en rugschool. Ons professioneel team van kinesisten en bewegingsspecialisten begeleid jou naar een optimale fysieke gezondheid!