DE WARMSTE WEEK – YOGA FOR LIFE

‘Open your heart for yourself and for others’

Onbaatzuchtigheid is een centraal concept in de yogafilosofie en in de ‘warmste week’ van Studio Brussel draagt Yoga Vida dan ook een steentje bij aan ‘Cunina vzw’, een Geelse organisatie met een hart voor kinderen. Kinderen zijn immers onze toekomst en waar ook ter wereld verdienen zij de mogelijkheid om naar school te gaan. En dat is nu net wat wij willen doen: geld inzamelen voor kinderen in Nepal. Onderwijs is immers de sleutel tot bij het streven naar gendergelijkheid, armoedebestrijding, duurzaamheid en vrede. Een kleinschalige investering voor ons voor een duurzame ontwikkeling in de wereld (plus we doen yoga, dus ‘goed voelen’ gegarandeerd!).

‘We can’t help all the children in the world- but we can change the  world of one child- Sophie Vangheel (stichter Cunina vzw).

 2 vliegen in 1 klap: doe goed &  voel je goed !

 Wat? Een yogasessie met livemuziek met een focus op tevredenheid en zelfacceptatie, gericht op het openen van het hart voor zowel onszelf en voor anderen. Hierbij wordt er extra nadruk gelegd op de morele principes (zgn. Yama’s & Niyama’s) van de yogafilosofie, is er ruimte voor ademhalingstechnieken en een korte meditatie. Er zal ook een gezond hapje & een drankje voorzien worden.

Waar: Yoga Vida Geel- Snelwegstraat 7 te 2260 Westerlo-Oevel

Wanneer:

20 december 2015

Start eerste sessie om 10u00 – 11u30 (VOLZET)

 

WEGENS GROOT SUCCES:

Start tweede sessie om 12u00 – 13u30 (inschrijven via [email protected] of gewoon komen!)

 

Programma:

09u30: ontvangst

10u00: Inleiding Cunina

10u15: Aanvang yogasessie

11u15: Savasana & relaxatie met gitaarmuziek

Kostprijs: 10 euro per persoon die integraal naar het goede doel gaat, cash te betalen de dag zelf + per deelnemer schenkt Yoga Vida 2 euro aan het goede doel.

 

Inschrijven verplicht via [email protected]

 

Related Posts